Det går inte att sticka under stol med att onlineshopping har blivit ett av de vanligaste och mest populära sätten att få hem kläder och mode till sin garderob. På internet är möjligheterna oändliga. Du kommer t.ex. att kunna handla kläder från andra länder, få hem produkter som inte finns tillgängliga i butikerna nära dig, jämföra priser för att spara pengar och besöka flera butiker på en och samma gång – allt hemifrån din egen soffa.

Kanske är det just antalet butiker som har gjort onlineshoppingen så populär. På internet kan du få tillgång till världens alla e-butiker utan att behöva stiga utanför dörren. Majoriteten av alla klädbutiker har idag en egen webbshop, så att du snabbt och enkelt kan få tillgång till deras utbud med bara några få klick. De många betalningsmetoderna är ytterligare en anledning till varför man vill handla online. Du behöver inte ha pengar på kontot för att kunna beställa hem kläder till barnen, som gåva eller till din egen garderob.

Svenskarnas favoriter

Trots utbudet av butiker finns det några som har blivit extra uppskattade. Här nedan hittar du en lista på några av svenskarnas absoluta favoriter. Alla butiker som vi har listat är helt trygga att använda sig av och erbjuder flera olika betalningsmetoder för din bekvämlighet. Naturligtvis kommer du att kunna shoppa även från mobiltelefonen, tack vare de mobilanpassade hemsidorna.

Nelly.com – Nelly.com är en nätbutik som erbjuder mode till tjejer och killar i den yngre åldern (18-35).

Zalando – Hos Zalando hittar du mode för alla smaker och får alltid fri frakt.

Bubbleroom – Bubbleroom erbjuder kläder för hela familjen, stora som små.

Have2have – Är du på jakt efter skor? Have2have erbjuder klassiker såväl som trendsäkra alternativ.