Sommaren 2021 är strax här och det innebär att många väljer att plocka fram sina allra somrigaste plagg. Om de gamla sommarkläderna känns tråkiga och omoderna kan du alltid köpa några nya snygga sommarplagg. Du hittar väldigt snygga och trendiga sommarkläder från Rodebjer som designar kläder med fokus på kvinnor. Det är ett väldigt uppskattat märke bland kvinnor. Plaggen är väldigt mångsidiga och du kan bära dem både på jobbet och på fritiden utan konstigheter. Ny sommar innebär nya trender och i sommar ska du satsa på vackra klänningar och kjolar, chockrosa, överdelar med olika knytningar och snygga accessoarer.

Knytningar i olika slag

En av sommarens stora trender är plagg med dekorativa band som knyts runt midjan, nacken eller ryggen. Ett plagg med en öppen rygg får gärna prydas av en korsettliknande knytning eller justerbara band för en stilsäker look. Dekorativ knytning finns på alla möjliga överdelar och du kan bära dem till exempelvis jeans eller jeansshorts. Du kan också satsa på ett snyggt set med kjol och en topp med en snygg knytning.

Chockrosa är helt rätt

Färgen som är lite trendiga än alla andra är chockrosa, cerise. Alla rosa nyanser har en plats på trendkartan denna sommar men den starka rosa varianten är lite vassare än de andra. Det är en färg som verkligen syns och du kan ha en accessoar eller ett plagg med den färgen. Färgen ska stå i centrum och därför kan gärna designen på plagget vara åt det enklare hållet. Basplagg är perfekt eller varför inte ett par sandaler i den färgen?

Minikjolen är ett av sommarens trendplagg

Ett plagg som gör comeback i sommar är minikjolen som var trendig på 90-talet. Minikjolen passar bra till flipflops, vita sneakers eller klackskor. Du kan bära kjolen till alla möjliga överdelar, en cersie topp till jeanskjolen är urläckert. Om du vill plocka extra stilpoäng i sommar ska du bära en minikjol i denim och matcha med en oversized jeansjacka.

Remsandaletterna och exotiska motiv på badkläderna

Om du bara ska köpa ett par skor till sommaren ska du investera i ett par remsandaletter som är en av sommarens hetaste skomodell. Det spelar ingen roll om det är tjocka eller smala remmar. Det fungerar också lika bra med en högre klack som en lägre. För strandmodet gäller exotiska motiv för hela slanten. Det får gärna vara exotiska blommor, djungelväxter och snäckor på badkläderna i alla möjliga färgglada färger.